Afgrænsningskabel 50 Meter 3,4 MM

Afgrænsningskabel på 50 meter. Red Rabbits kabel er Ø 3.4 mm. Ledningen består af en fortinnet kobber wire på hele 1,42 mm² så du er sikret bedre bestandighed mod korrosion og dårlige forbindelser.

Lagerstatus: Ikke på lager

139,00 DKK
Detaljer

Red Rabbits afgrænsningskabel på 50 meter. Isoleringen er fremstillet til at modstå solens stråler og ikke blive mør med tiden. Wirene i kablet er lavet af fortinnet kobber/aluminium som minimere risikoen for korrosion og dårlige forbindelser. Kablet har en diameter på 3,4mm og selve wiren en kvadrat på hele 1,42mm². Brug kablet hvis du skal udskifte det eksisterende kabel, eller hvis du har brug for at lave nye områder. Kablet bruges også som guide kabel og loop kabel.

Afgrænsningskablet passer til ALLE robotplæneklipper herunder eksempelvis:
- Worx
- Husqvarna Automower
- Gardena
- Bosch

Produktdetaljer:

- Længde: 50 meter
- Materiale: fortinnet kobber / aluminium
- Tykkelse med isolering: 3,4 mm
- Type: 1,42 mm²

For korrekt montage af dit afgræsnigskabel bør du sørge for at kablet ligger stramt så din robotplæneklipper ikke kommer til at klippe kablet over. Du bør anvender pløkker til at holde kablet på plads med. Plækkerne sættes med en afstand af ca. 80 cm. for at sikre at kablet ligger tæt mod underlaget. Når grænsekablet lægges ud, anbefales det at anvende en almindelig plæneklipper eller en græstrimmer til at slå græsset langs grænsen. På den måde kan kablet lægges så tæt som muligt på jorden for at forhindre, at din robotplæneklipper klipper kablet over. Over tid vil græsser vokse hen over kablet, og det vil til sidst være næsten helt væk. 

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Afgrænsningskabel 50 Meter 3,4 MM
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?