Knive til Husqvarna

BILLIGE KNIVE TIL HUSQVARNA AUTOMOWER ROBOTPLÆNEKLIPPERE

Kvalitets knive til Husqvarna sørger for, at din plæne altid fremstår flot uden flossede ender på din græsplæne. Køb billige knive til din robotplæneklipper i samme høje kvalitet som originale knive til Husqvarna robotklippere her hos RedRabbit.dk.

12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side

PAS GODT PÅ DINE NYE KNIVE TIL HUSQVARNA ROBOTPLÆNEKLIPPER

Alle knive bliver sløve med tiden. Uanset om du bruger originale knive bliver knivene sløve, især hvis de rammer noget hårdt på deres vej hen over græsplænen går det stærkt med at blive sløv. Knivene til din Automower robotplæneklipper holder i længere tid, hvis du sørger for at din græsplæne er forberedt til robotten. Du kan sparer tid og mange penge, hvis du sørger for at rydde græsplænen for alle fremmedlegemer som eksempelvis småsten, grene, æbler, pære og legetøj. Du forlænger også dine knives levetid ved at lade robotplæneklipperen slå græs en gang imellem når der ligger morgendug. Derved opnår du en let rens af knivene.

Knive til Husqvarna robotplæneklipper i original kvalitet. Vores Red Rabbit knivsæt til robotplæneklippere indeholder 9,18 eller 30 knive og 9,18 eller 30 skruer.

Red Rabbits Knivsæt til robotklippere er lavet af det ekstra holdbare rustfaste stål 420J2 som giver en lang holdbarhed. Skruerne er lavet af Dacron, som er en stål type der er ekstra velegnet til formålet. Knive og skruer er designet, så de ikke kan spændes helt fast, derved har knivene mulighed for at flexe og bøje sig i det tilfælde at de møder et hårdt fremmedlegeme. Det reducere risikoen for at de splinternes eller knækker.

Red Rabbit anbefaler, at du skifter knivene på din Husqvarna robotplæneklipper ca. 1 gang om måneden for det bedste klipperesultat. Hvis du skifter dine knive ofte vil græsset have mindre risiko for at få en flosset kant hvor det er klippet. En flosset kant er hårdt ved græsset, som derved mister mere af sin saft, og kraft. Vær også opmærksom på, at nedfaldne grene, kviste, frugt og sten vil kræve oftere udskiftning af knivene på din robotplæneklipper.

Husqvarna firmaet er kendt for sine haveredskaber som motorsave, plæneklipper og deres berømte robotplæneklipper. I Danmark forhandles Automower primært hos dedikerede plæneklipper service firmaer, men andre butikker føre også deres produkter. Hos Red Rabbit forhandler vi kvalitets knive til Husqvarna Automower robotplæneklipper, til en pris langt under hvad de normalt koster. Det spare dig penge samtidig med at du får en flot græsplæne.

Knive til Husqvarna Automower robotplæneklipper i original kvalitet. Red Rabbits knivsæt til Automower robotplæneklippere er med knive og skruer.

Knivsættene til Husqvarna Automower robotklippere er lavet af rustfrit stål og har samme høje kvalitet som originale knive. Knive og skruer er designet, så de ikke kan spændes helt fast, lige som knivene vil bøje af, når de møder en hård genstand, og du undgår, at de brækker eller splintres.

Vi anbefaler, at du skifter knivene på din Husqvarna Automower robotplæneklipper ca. 1 gang om måneden for det bedste klipperesultat. Vær dog opmærksom på, at nedfaldne grene, kviste, frugt og små sten vil kræve oftere udskiftning af knivene på din robotplæneklipper.

Knivene passer til alle Husqvarna Automower robotplæneklippere. Vores kniv blade passer til alle tidligere og udgåede modeller af Husqvarna Automower og følgende modeller:

Husqvarna Automower 105
Husqvarna Automower 305
Husqvarna Automower 310
Husqvarna Automower 315
Husqvarna Automower 315X
Husqvarna Automower 420
Husqvarna Automower 520
Husqvarna Automower 430X
Husqvarna Automower 440
Husqvarna Automower 450X
Husqvarna Automower 550