Afgrænsningskabel, kanttråd & tilbehør

Afgrænsningskabel også kaldet kanttråd til Worx, Husqvarna, Gardena, Redback Robomow og mange andre robotplæneklipper som bruger afgrænsningskabel til afgrænsning af græsplænen. Med afgrænsningskablet kan du forlænge og forøge det område, hvor robotplæneklipperen skal slå græsset.
Kabelrulle med Ø 2,7 mm afgrænsningskabel til alle mærker af robotplæneklippere.
Husqvarna Automower og Gardena anbefaler særligt 2,7 mm tyk kobbertråd til installation af deres robotplæneklippere. Vores afgrænsningskabel til robotplæneklippere i kobbertråd er i god kvalitet med lang levetid. 

Afgrænsningskabel og kanttråd anvendes også som guide kabel og loop kabel. Lav nye områder til din robotplæneklipper eller forlæng eksisterende områder. Du kan også udskifte eksisterende kanttråd hvis det er istykker.

Red Rabbits 2,7 mm afgrænsningskabel passer til alle robotplæneklippere, men særligt Husqvarna Automower og Gardena robotplæneklippere bruger som standard 2,7 mm kabeltråd som afgrænsningstråd til deres robotklippere. Kabeltråden på 2,7 mm kobbertråd er med standard isolering.

For at sikre en god fastgørelse af kabeltråd bruges pløkker. Det sikrer at din robotplæneklipper ikke klipper tråden over, hvis den ligger løst i græsplænen. Hvis du har dit kabel liggende løst på græsplænen, og ikke monteret kablet helt nede i jorden, risikerer du at få et brud på dit kabel.

For at kunne samle kablet skal du huske samlemuffer. Køb også pløkker, samlemuffer og kabelstik her hos Red Rabbit.

Alle Red Rabbits afgrænsningskabler og kanttråde passer til alle robotplæneklippere, men især Gardena og Husqvarne robotplæneklippere bruger 2,7 mm. kabeltråd. 2,7 mm er lidt tykkere, dvs. med flere kobbertråde i kablet, hvilket på særligt store afstand sikrer dig en bedre forbindelse fra ladestation og hele vejen rundt i haven.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.