Knive til AL-KO

Knive til AL-KO

NYE KNIVE TIL DIN AL-KO ROBOTPLÆNEKLIPPER

Din AL-KO robotplæneklipper skal med mellemrum have nye knive. Den generelle anbefaling er at skifte knivene op til 12 gange om året. 

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

BILLIGE KNIVE TIL AL-KO ROBOTPLÆNEKLIPPERE

Hos Red Rabbit har vi kun kvalitetsknive i vores sortiment. Red Rabbit udspringer fra fimaet CIBUMIC som i mange år har arbejdet med japanske knive af højeste kvalitet. Vi har med vores vidne inden for japanske køkkenknive og slibesten anvendt den til at få fremstillet knive til alle typer af robotplæneklippere, med fokus på høj kvalitet og til en pris som slå alle andre på det danske markede. Vi mener ikke det skal koste en bondegård at have en pæn græsplæne. Derfor har vi valgt at gå uden om distributøre og forhandlere, men får selv fremstillet vores knive. Hvorfor ikke bruge vores mange års erfaring med japanske knive og give dig en robotplæneklipper kniv som er super skarp og er billig.

 

PAS GODT PÅ DINE NYE KNIVE TIL AL-KO ROBOTPLÆNEKLIPPER

Uanset hvor gode dine knive er vil de blive slidt. Selv de dyreste japanske køkkenknive bliver slidt når de anvendes. Det er en naturlov. Sådan er det også med knive til en robotplæneklipper. Der er flere faktore som har indvirkning på hvor hurtig dine knive bliver slidte. Nogle af dem har du dirkete indflydelse på andre er givet på forhånd og er sværere at lave om på. Græstypen som din græsplæne er sået med har betydning, ligesom om plænen er fugtig eller ej. Hvor stor din græsplæne er, samt hvor ofte og hvoer lang tid plæneklipperen køre i. Noget som du slev kan gøre som forlængere knivenes holdbarhed er at fjerne sten, grene og eventuelt legetøj fra plænen, så har du givet dine knive et godt udgangspunkt for at holde så længe så muligt. Du kan eventuelt også lade AL-KO robotplænekklipperen køre en gang imellem i morgendug, det er med til at give den en let rens.

Red Rabbit knivene er i samme høje kvalitet eller endda højre end original kniven fra AL-KO. Vi anbefaler at du skifter knivene mindst 3-4 gagne om året for at give din græsplæne de bedste forhold. Slidte knive flosser græsstråene hvilket forøger fordampningen fra græsset, og kan være medvirkende til at græsplænen kan se brun og kedelig ud.