Afgrænsningskabel 100 Meter 3.4 MM

Afgrænsningskabel med en længde på 100 meter. Red Rabbits kabel er 3.4 mm i diameter med kvalitets isolering så det ikke mørner over tiden. Ledningen består af en fortinnet kobber wire på hele 1,42 mm² så du er sikret bedre bestandighed mod korrosion og dårlige forbindelser.

Lagerstatus: Ikke på lager

269,00 DKK
Detaljer

Red Rabbits afgrænsningskabel er lavet i kvalitetsmaterialer. Isoleringen er fremstillet så det kan holde til solens stråler og ikke blive mør med tiden, og wirene i kablet er lavet af fortinnet kobber/aluminium. Kablet har en diameter på 3.4mm og selve wiren en kvadrat på hele 1,42mm².  Brug kablet hvis du skal udskifte det eksisterende kabel, eller hvis du har brug for at lave nye områder. Kablet bruges også som guide kabel og loop kabel.

Afgrænsningskablet passer til ALLE robotplæneklipper herunder eksempelvis:
- Worx
- Husqvarna Automower
- Gardena
- Bosch

Produktdetaljer:

- Længde: 100 meter
- Materiale: fortinnet kobber / aluminium
- Tykkelse med isolering: 3,4 mm
- Type: 1,42 mm²

For korrekt montage af dit afgræsnigskabel bør du sørge for at kablet ligger stramt så din robotplæneklipper ikke kommer til at klippe kablet over. Du bør anvender pløkker til at holde kablet på plads med. Plækkerne sættes med en afstand af ca. 80 cm. for at sikre at kablet ligger tæt mod underlaget. Når grænsekablet lægges ud, anbefales det at anvende en almindelig plæneklipper eller en græstrimmer til at slå græsset langs grænsen. På den måde kan kablet lægges så tæt som muligt på jorden for at forhindre, at din robotplæneklipper klipper kablet over. Over tid vil græsser vokse hen over kablet, og det vil til sidst være næsten helt væk. 

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Afgrænsningskabel 100 Meter 3.4 MM