Knive til robot plæneklipper

1 til 30 ud af 55

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 30 ud af 55

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Red Rabbit har Danmarks billigste kvalitetsknive til din robotplæneklipper. Så du ikke skal bekymre dig om penge, men kan nyde en dejlig grøn græsplæne helle sommeren.

Vi har specialiseret os i knive til alle typer af robotplæneklipper, da vi ved hvor vigtigt det er at din plæneklipper altid har kvalitetsknive så den kan slå græsset optimalt, og du kan nyde sommeren uden at skulle bekymre dig om hvordan græsplænen der ud. I modsætning til en almindelig græsslåmaskine skal en robot oftere have skiftet knive, hvilket kan løbe op i en ikke ubetydelig sum penge. Derfor er det vores mission at sikre at du som haveejer kan købe knive til en pris som ikke får oplevelsen af at have en robot til at blegne, og samtidig kan nyde en græsplæne som står flot og skarp klippet.

Vi forhandler også kanttråd og afgrænsningskabel, da man som haveejer en gang imellem gerne vil have lavet om i sin have, og derfor står med opgaven at robotten skal til at slå nye områder, eller der skal laves om i layout af hvor den skal køre. Til det formål har vi et bredt udvalg af afgrænsningskabel, kanttråd, pløkker og samlemuffer i høj kvalitet og naturligvis til den billigste pris, så du nemt kan lave om i din have. Ledningerne kan bruges til alle modeller af robotplæneklippere som bruger afgrænsningskabel eller kanttråd, så du skal ikke bekymre dig om det lige netop er en Worx eller en Husqvarna afgrænsningskabel, men alene vælge hvor mange meter du har brug for. Husk også at købe samlemuffer, så du kan koble din nye kanttråd til dit eksisterende system.