Knive til Stiga

Knive til Stiga

Landxcape er et brand produceret af Worx, som levere et god robotplæneklipper til en konkurracedygtig pris. Billige kvalitetsknive til Landxcape sørger for, at din græsplæne altid fremstår flot uden flossede ender på plænens græsstrå. Her køber du knive markant billigere end originale knive til din robotplæneklipper, men i samme høje kvalitet som originale knive til Landxcape robotklippere. Vi har mængderabat på vores knive. Ved køb af 30 styk knive spare du mere end ved køb af 9 stk. Vores knivsæt passer til alle modeller. Knive og skruer er i rustfri stål og splintres ikke hvis de rammer en lille sten eller lignede. Vær opmærksom på ikke at spænde skrugen hårdt fast når du udskifter knivene på din robotplæneklipper. Knivene skal kunne bevæge sig for at opnå optimale forhold for knivene.

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

Tilbehør til plæneklipper i høj kvalitet

Hvis du er glad for din STIGA robotplæneklipper, vil du helt sikkert også gerne sikre dig, at den holder så lang tid som muligt. Hvis det er tilfældet, vil det være en fordel at skifte plæneklipperens reservedele fra tid til anden. Bliver en del af din maskine meget slidt eller måske ligefrem ødelagt, kan det nemlig både gå ud over din græsplænes velvære, og du risikerer at hele maskinen brænder sammen, hvis ikke du får skifte den ødelagte del. Heldigvis behøver det ikke være alt for dyrt at få skiftet dine reservedele. Her hos Redrabbit forhandler vi nemlig reservedele og tilbehør til robotplæneklippere til utroligt gode priser. Det kan vi gøre, fordi vi sælger direkte til dig uden nogen mellemmand. Det betyder store besparelser for vores kunder, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Slip for besværet med en robotplæneklipper

Hvis du allerede har investeret i en robotplæneklipper, har du sikkert allerede oplevet de mange fordele ved sådan en maskine. For selvom det til tider bliver nødvendigt at skifte reservedelene, sparer du både tid og kræfter ved at lade en robotgræsslåmaskine klare klippearbejdet for dig. Hvis du gerne vil have en flot og frodig græsplæne uden ukrudt, kan en robotplæneklipper også meget vel være investeringen værd. Når græsset bliver slået med få dages mellemrum, minimerer du nemlig væksten af mos og andet ukrudt og giver i stedet græsset optimale forhold, så den kan vokse sig grøn og tæt. Desuden trimmer en robotplæneklipper græsset fra forskellige retninger og i meget finere stykker end en almindelig maskine. På den måde bliver din græsplæne gødet af sig selv på en helt naturlig måde. Desuden kan du på langt de fleste plæneklippere fra STIGA selv vælge din klippehøjde. Så hvis du foretrækker lidt længere græs, bør det heller ikke være et problem. Der er desuden ingen grund til at bekymre dig for, hvorvidt en anden kan rende afsted med din plæneklipper. Først og fremmest fordi din græsplæne skal være afmærket med ledninger, for at maskinen ved, hvor den skal slå græsset. Derudover kommer de flest maskiner med en tyverifunktioner. Det kan for eksempel være en personlig pinkode, som skal indtastes før robotten kan aktiveres. Det er blot nogle af de mange fordele, der er at hente ved at investere i en robotplæneklipper.

STIGA plæneklippere til alle haver

STIGA har lavet maskiner til haven i mere end 80 år, og derfor kan du også regne med at få en havemaskine i utroligt høj kvalitet, når du køber en maskine af dette mærke. Men uanset hvor høj kvalitet din maskine er, vil langt de fleste opleve at få behov for at skifte en reservedel fra tid til anden. Har din plæneklipper for eksempel stået stille hen over vinteren, vil den elske dig for en god rengøring af gammelt snavs og græs og måske også et par nye knive. Med god vedligeholdelse sparer du både maskinen for unødigt slid, og samtidig giver du græsplænen de bedste leveforhold. Når du investerer i en STIGA robotplæneklipper, kommer den som regel med et tilhørende installationssæt. Med tiden kan du dog få behov for nye pløkker, autoklip eller måske et nyt afgrænsningkabel. Det hele finder du her på siden. Skulle du få behov for en reservedel, som vi ikke har på lager, er du altid velkommen til at kontakte os. Så ser vi gerne på, om vi kan få delen hjem til dig.

Kvalitetsreservedele hos Redrabbit

Hvis du leder efter reservedele, som både bliver leveret hurtigt og til en skarp pris, kan du trygt handle hos Redrabbit. Vi har nemlig prisgaranti på alle vores produkter. Derudover sørger vi altid for at sende dine varer inden for 24 timer efter bestilling på alle hverdage. Skulle du mod alt forventning ikke ønske dit produkt alligevel, tilbyder vi desuden 30 dages fuld returret. Hos os kan du handle trygt og sikkert. Skulle du have spørgsmål til vores produkter, eller vil du bare gerne vide mere om vores forskellige tilbehør og reservedele, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores venlige kundeservice sidder klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have.