9 knive til Redback og LandxcapeTitanium

9 knive i rustfri stål med titanium coating og skruer til Recback og Landxcape, inkl praktisk opbevaringsæske

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Detaljer
  • 【9 Styk reservedelssæt Knive 】: 9 Styk titanium coatede knive med skruer. Supernem at udskifte de originale knive på din robot plæneklipper

  • 【Fremragende klippe egenskaber】: 1mm tyk design forbedrer din plæneklippers klippe egenskaber, med hurtigere og øget skarphed. Udskift dine tynde knive og sikre dig at din plæneklipper virker optimalt.

  • 【Langtidsholdbar】Red Rabbits knive er lavet af rustfri stål i høj kvalitet, med en coating af titanium med en lagtykkelse på 0,3my som giver en forbedret rustbeskyttelse. De to vigtigste egenskaber ved titanium er, at det er ekstrem korrosionsbestandigt og har en høj styrke vs. densitet, hvilket er det højeste for noget metalgrundstof. Titanium coatingen forlænger knivenes holdbarhed, samt gør kniven hårdere end normale rustfaste knive. Perfekt holdbarhed i alle vejrtyper. De medfølgende skruer er galvaniserede, så knivene ikke behøver at blive skiftet konstant.

  • 【Opbevaringssæke】Knivene kommer i en smart praktisk æske, så du nemt kan opbevare dine knive indtil du skal bruge dem.

  • Robot plæneklipper tilbehørs knive: Passer til alle RedBack modeller: RM24A-10 etc. og Landxcape modeller

Antal: 9 stk.
Tykkelse: 1.0 mm
Titanium belægningstykkelse: 0.3my

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: 9 knive til Redback og LandxcapeTitanium
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?