Knive til Gardena

NYE KNIVE TIL DIN GARDENA ROBOTPLÆNEKLIPPER

Din Gardena robotplæneklipper skal jævnligt bruge nye knive. Det er nødvendigt at skifte din robotplæneklippers knive med jævne mellemrum, som ledetråd siges det at knivene bør skiftes ca 1-6 gange årligt. Knive passer til samtlige modeller af Gardena robotplæneklippere.

13 vare(r)

pr. side

13 vare(r)

pr. side

BILLIGE KNIVE TIL GARDENA ROBOTPLÆNEKLIPPERE

Billige knive til Gardena sørger også for, at din plæne altid fremstår flot uden flossede ender på græsset. Køb billige knive til Gardena robotplæneklipper i samme høje kvalitet som originale knive til Gardena robotklippere her hos RedRabbit.dk. Vi har naturligvis mængderabat på vores knive til Gardena, Ved køb af 30 styk spare du mere end ved køb af 9 stk. Vores knivsæt passer til alle modeller fra Gardena. Knive og skruer er i rustfri stål og splintres ikke hvis de rammer en lille sten eller lignede. Vær opmærksom på ikke at spænde skrugen helt fast når du udskifter knivene på din robotplæneklipper. Knivene skal kunne bevæge sig lidt for at opnå optimale forhold for knivene.

  

PAS GODT PÅ DINE NYE KNIVE TIL GARDENA ROBOTPLÆNEKLIPPER

Alle knive bliver sløve med tiden. Uanset om du bruger originale Gardena knive bliver knivene sløve, især hvis de rammer noget hårdt på deres vej hen over græsplænen går det stærkt med at blive sløv. Knivene til din Gardena robotplæneklipper holder i længere tid, hvis du sørger for at din græsplæne er forberedt til robotten. Du kan sparer tid og mange penge, hvis du sørger for at rydde græsplænen for alle fremmedlegemer som eksempelvis småsten, kviste, nedfaldsfrugter og legetøj. Du forlænger også dine knives levetid ved at lade robotplæneklipperen slå græs en gang imellem når der ligger morgendug. Derved opnår du en let rens af knivene.

Knive til Gardena robotplæneklipper i original kvalitet. Vores Red Rabbit knivsæt til Gardena robotplæneklippere indeholder 9,18 eller 30 knive og 9,18 eller 30 skruer.

Red Rabbits Knivsæt til Gardena robotklippere er lavet af det ekstra holdbare rustfaste stål 420J2 som giver en lang holdbarhed. Skruerne er lavet af Dacron, som er en stål type der er ekstra velegnet til formålet. Knive og skruer er designet, så de ikke kan spændes helt fast, derved har knivene mulighed for at flexe og bøje sig i det tilfælde at de møder et hårdt fremmedlegeme. Det reducere risikoen for at de splinternes eller knækker.

Red Rabbit anbefaler, at du skifter knivene på din Gardena robotplæneklipper ca. 1 gang om måneden for det bedste klipperesultat. Hvis du skifter dine knive ofte vil græsset have mindre risiko for at få en flosset kant hvor det er klippet. En flosset kant er hårdt ved græsset, som derved mister mere af sin saft, og kraft. Vær også opmærksom på, at nedfaldne grene, kviste, frugt og sten vil kræve oftere udskiftning af knivene på din robotplæneklipper.

Knivene passer til alle Gardena robotplæneklippere. Red Rabbit kniv blade passer til alle tidligere og udgåede modeller af Gardena og følgende modeller:


Gardena SILENO City 250
Gardena SILENO City 500
Gardena Smart SILENO City 500
Gardena R30Li
Gardena R40Li
Gardena R50Li
Gardena R70Li
Gardena R80Li
Gardena R38Li
Gardena SILENO
Gardena SILENO+
Gardena SILENO+ 1600
Gardena Smart SILENO
Gardena Smart SILENO+
Gardena Smart SILENO+ 1600