Robomow støj

Vi har af og til folk som kontakter os om råd angående at deres Robomow er begyndt at støje.
Der kan være flere årsager til at din robomow robotplæneklipper er begyndt at støje.

 

Hvis du selv har slebet kniven, kan der komme ubalance i kniven ved at der er slebet mere stål af i en side end i en anden side. Ubalancen kommer typisk til udtryk ved at robotten støjer mere end normalt. Det er meget svært at slibe sine knive nøjagtig, og sikre at man får slebet dem i forhold til balance. Hvis ubalancen skyldes en slibning, vil det nemmeste være at købe en ny kniv til din robot.

 

Hvis din robot har kørt over en sten og kniven er blevet slået skæv, eller har været udsat for andre påvirkninger som har gjort kniven skæv, kan det resultere i at der er ubalance i kniven. Prøv om du kan rette kniven op. Når kniven afmonteres og ligges på et bord, skal den gerne ligge plant på bordet efter du har rettet kniven.

 

Den mest hyppige årsag til at din robot er begyndt at støje mere skyldes oftest at der er kommet aflejringer af græssaft og lignende på kniven. Disse aflejringer giver ubalance i kniven, som kan resultere i støj. En måde du kan rense kniven på er ved at tage kniven af og putte den i en spand varm sulfovand - og med en opvaskebørste rense kniven. Når kniven er ren og fin, kan du montere kniven igen. Så skulle den gerne køre problemfrit igen. God fornøjelse.

 

Husk hvis du har brug for nye knive kan du købe dem her.

I kategorien :