Reservedele til Worx robotplæneklippere

På denne side finder du vores udvalg af reservedele til robotplæneklippere fra Worx. Hos os får du altid prisgaranti på alle knive til din robotplæneklipper.

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

Lad din robotplæneklipper gøre det hårde arbejde i haven

Robotplæneklippere er blevet mere og mere populære herhjemme over de senere år, og det kommer næppe til at ændre sig i fremtiden. For med en robotplæneklipper kan opnå en smuk og naturlig græsplæne uden at skulle bruge hverken dine weekender eller dine aftener på at slå græsset. I løbet af året bliver det til mange sparede timer, som du kan bruge på sjovere og mere gavnlige aktiviteter.

Og din have kommer stadig til at tage sig rigtigt godt ud. Worx er et af de mest populære producenter inden for robotplæneklippere. Deres robotplæneklippere er kendt for deres store holdbarhed og deres store brugervenlighed, som gør dem til en uundværlig del af enhver husholdning.

Find de bedste reservedele til Worx robotplæneklippere

Men selvom Worx er kendt for sin store holdbarhed, så har alle robotplæneklippere stadig brug for at blive vedligeholdt løbende for at kunne fungere optimalt. Noget af det som du skal skifte med jævne mellemrum, er særligt knivene på din robotplæneklipper. Ligesom de knive du har i køkkenet, så dur sløve knive ikke, hvis du ønsker at få en flot og velplejet græsplæne. Vi anbefaler at du skifter dine knive på din robotplæneklipper en gang om måneden for at få det bedste resultat. Vores kniv sæt til robotplæneklippere indeholder 9,18 eller 30 knive og 9,18 eller 30 skruer.

Vores knive til robotklippere er lavet af det ekstra holdbare rustfaste stål 420J2 som giver en lang holdbarhed. Skruerne er lavet af Dacron, som er en ståltype der er ekstra velegnet til formålet. Knive og skruer er designet, så de ikke kan spændes helt fast, derved har knivene mulighed for at flexe og bøje sig hvis de møder et hårdt fremmedlegeme.

Udover vores udvalg af knive, så finder du også et udvalg af afgrænsningskabler, som du kan bruge til at sikre, at din robotplæneklipper kun arbejder i de dele af haven som du ønsker. Hvis din have har nogle drilske områder, hjørner eller hældninger, så kan brugen af et afgrænsningskabel medvirke til at give både et flottere resultat, samt medvirke til at din robotplæneklipper ikke bliver slidt unødvendigt hurtigt, da den kun skal koncentrere sig om de ’lette’ områder i din have.

Køb dine Worx reservedele til din robotplæneklipper med prisgaranti i dag

Hos Redrabbit.dk ønsker vi altid at give vores kunder den bedste service. Derfor kan du blandt andet forvente hurtig levering, når du handler hos os. Vi sender nemlig dine varer inden for 24 timers efter bestillingen på alle hverdage. Derudover tilbyder vi både prisgaranti og gratis fragt ved køb over 500 kr. Med vores gode mængderabat betyder det, at du trygt kan købe reservedele og tilbehør til hele sæsonen og samtidig sparer mange penge, når du handler hos os.

Har du spørgsmål til vores produkter eller sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores venlige kundeservice er klar til at svare på dine spørgsmål eller hjælpe dig videre med dit køb. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hos Redrabbit.dk kan du også finde reservedele til andre robotplæneklippere, fra mærker som Redback eller AL-KO.