Afgrænsningskabel 300 Meter 3.4 MM

Red Rabbits afgrænsningskabel på 300 meter på 3.4 mm i diameter med isolering der sikre lang levetid. Ledningen består af en fortinnet kobber wire på 1,42 mm² så du er sikret bedre bestandighed mod korrosion og dårlige forbindelser.

Lagerstatus: Ikke på lager

695,00 DKK
Detaljer

Red Rabbits afgrænsningskabel er lavet i kvalitetsmaterialer som har samme høje krav som original kabler fra eksempelvis Husqvarna og Gardena. Isoleringen er fremstillet så det kan holde til solens stråler og ikke blive mør med tiden. Wirene i kablet er lavet af fortinnet kobber/aluminium. Kablet har en diameter på 3.4mm og selve wiren en kvadrat på 1,42mm².  Brug kablet hvis du skal udskifte det eksisterende kabel, eller hvis du vil lave nye områder. Kablet bruges også som guide kabel og loop kabel.

Afgrænsningskablet passer til ALLE robotplæneklipper herunder eksempelvis:
- Worx
- Husqvarna Automower
- Gardena
- Bosch

Produktdetaljer:

- Længde: 200 meter
- Materiale: fortinnet kobber / aluminium
- Tykkelse med isolering: 2,3.4 mm
- Type: 1,42 mm²

For korrekt montage af dit afgræsnigskabel bør du sørge for at kablet ligger stramt så din robotplæneklipper ikke kommer til at klippe kablet over. Når kablet ligges ud skal du anvende plækker med en afstand af ca. 80cm for at sikre at kablet ligger tæt mod underlaget. Når grænsekablet lægges ud, anbefales det at du anvender en almindelig plæneklipper eller en græstrimmer til at slå græsset langs grænsen. På den måde kan kablet lægges så tæt som muligt på jorden for at forhindre, at din robotplæneklipper klipper kablet over. Over tid vil græsser vokse hen over kablet, og det vil til sidst være næsten helt væk. 

Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Afgrænsningskabel 300 Meter 3.4 MM
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?
Pløkker til afgrænsningskabel 100stk Pløkker til afgrænsningskabel 100stk

Pris: 129,00 DKK

Special Price 99,00 DKK